Service en onderhoud

Moet u voor uw nieuwe bedrijf wandkoelingen of vrieskasten aanschaffen? Dan bent u BG Winkelinventaris aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van en onderhoud aan koelmeubelen in Nijmegen. Onze professionele en ervaren monteurs gaan graag voor u aan de slag om u van een perfect eindresultaat te voorzien.

Ook bieden wij u professioneel onderhoud aan diverse vitrines zodat uw producten overzichtelijk en optimaal tot hun recht komen. Al onze koelmeubels zijn hygiënisch en makkelijk in onderhoud, maar tegelijkertijd duurzaam. Zo ondervindt u zo min mogelijk last van uw machines. Bovendien misstaan ze dankzij de mooie uitstraling zeker niet in uw bedrijf.

Wij plaatsen en verplaatsen uw koelmeubelen geheel naar wens en zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Het spreekt voor zich dat wij ook al bijbehorende elektrische werkzaamheden netjes, snel en vakkundig uitvoeren. Tevens kunnen we problemen met bestaande koelmeubelen voor u oplossen. BG Winkelinventaris levert dus een complete service: van installatie tot onderhoud en reparatie.

Heeft u vragen over de plaatsing van koelmeubelen, wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen bij BG Winkelinventaris in Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (024) 378-5961 maar u kunt ook een bericht achterlaten via de mail. Dit beantwoorden wij altijd op zo kort mogelijke termijn. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!